Fuglekasser

Giv havens fugle en god bolig, som holder rigtig mange år
Giv havens flotte fugle som f.eks. blåmejsen eller de andre mejser, en hjælpende hånd ved at sætte en mejsekasse op.

Vores håndsmedet Fuglekasse til mejser er fremstillet i jern med Ø28 hul og håndbanket fuglegren til indflytningen. Alt er lavet solidt i Danmark

Redekasse som fremstilles i både Corten stål og jern sikrer gode forhold for fugle og deres fugleunger. Mejser og andre fuglearter kan bruge redekassen hele året rundt!

Vores redekasser kan nemlig benyttes til at søge ly for vind og vejr. Fuglekasserne bliver især brugt flittigt om vinteren til at overnatte i.

Giv dine vilde små fugle i haven et godt, foråret og sommer. Vores fugle-kasser giver tryghed og mulighed fuglene kan yngle, da der ude i den danske natur er længere mellem naturlige ynglesteder.

Arter
Hulstørrelsen på de 28mm passer til: blåmejse, topmejse, fyrremejse, sumpmejse og sortmejse, mens den lille skovspurv kan også bruge fugle-kassen.

Mejsekassen i stål Ø28 opfylder anbefalingerne fra Dansk ornitologisk forening og har et indgangshul på 28 mm.

Den størrelse vi har fremstillet fuglekassen efter, har stor betydning for fugleungerne har gode vilkår, da kassen er stor nok til at ungerne ikke maser hinanden og dyb nok til at andre dyr ikke kan nå ned og plyndre kassen.

Den sikre kasse kan ikke slide op og spætten kan hakke dagen lang uden at den kommer igennem stålet :) 

Støt to gode sager
Når du sætter vores mejsekasse i træer, støtter du både de fugle og mennesker der har brug for en ekstra hånd!

Redekassen er lavet på vores værksted i Brøndby, et non profit projekt i firmaet. Vi ønsker at hjælpe fuglene i haverne rundt om i landet og støtte op om biodiversiteten i parcelhushaverne.

Vores redekasser har 2 huller i bag-pladen som kan bruges ved opsætning vi bruger ikke “spættesikring”, for vores kasse er skudsikker.

Efter reden har været blevet brugt skal den åbnes og tømmes om efteråret. Det kræver ingen værktøj, du slider blot kasse op ad. selv bag pladen bliver hængende sammen med redens bund.

Herefter kan hylden (den gamle rede) renses og evt. tørres rend inden du slider toppen af fuglekassen på plads igen. 

Tips
Fuglene sætter pris på at fuglekassen ophænges i en højde der svarer til hovedhøjde og op til 3 meters højde, og bliver skånet for den værste sol. Fuglene kan dog tilpasse sig og de skal nok får glæde af kassen hvis den hænger lidt anderledes.

Oplever man at der er mange fugle om den samme kasse i haven, kan man overveje om der ikke skulle sættes et par stykker op ved siden af. Det anbefales at der er ca. 8 meter mellem hver redekasse af samme type, for at de kan blive beboet af forskellige fuglefamilier.

Vi som det kan se på siden, valgt at lave en masse forskellige farve og der komme nye designs og flere modeller huller, så haven kan blive et fuglested. 

Husk at mejser kan finde på at lave flere kuld fugleunger om året. Hænger man to redekasser op tæt på hinanden, kan samme par gå i gang med andet kuld i nabokassen, når deres første kuld forlader mejsekassen.

Vores fuglekasse kan også går under aldre navne:  Mejse kasse, blåmejsekasse, blåmejseredekasse, blåmejse redekasse, fuglehus, mejsehus

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)

Aktive filtre