Mejse fugle kassen har indgangshul på ø28 mm her i støvrød farve

Mejsekasse støvrød

359,00 kr.
Inkl. moms Levering: fra 10-14 dage

Støvrød fugle

Sidste elementer på lager

 

Privatlivspolitik

 

Leveringsbetingelser

 

Handelsbetingelser

Fuglekasse til hulrugende fugle
Nogle fugle vil kun bygge deres reder i huller. Det gælder f.eks. blåmejsen, musvitten, sortmejsen, topmejsen, sumpmejsen og spætmejsen, spætten, stæren, fluesnapperen og uglen.

De fulge kalder man for hul-rugende fugle.

Spætten hakker huller, men ikke i vores skudsikre kasser.
De fleste af de hulrugende fugle kan ikke lave deres huller selv. De har derfor brug for at finde en gammel spætten rede. Fordi Spætten hakker huller med sit næb i gamle og døde træer.

Når spætten har brugt sin rede, hakker den sig et nyt hul  – og forlader altså den gamle rede. Det efterlader så et hul hvor en af de hulrugende fugle kan flytte ind i.

Hullerne er sikre og trygge at yngle i, fordi rovdyr har svært ved at komme til æg og unger.

Redekasser som spættehuller
Der er dog ikke nok spætter til at skaffe ly og læ for alle vores fugle i Danmark, derfor har vi valgt i Global Hegn at hjælpe dig til at hjælpe alle de danske fugle.

Vi har mede denne serie af fuglekasser et håb om at vi kan hjælpe bestanden af fugle op til gavn for naturen og alle vores smukke danske haver.

Redekassernes huller ligner hullerne i de gamle træer – og fuglene vil meget gerne flytte derind. Samtidig er der også mange af de fugle, der ikke ruger i huller, der bruger redekasserne i stedet for almindelige redesteder i træerne.

mejse ø28 - støvrød

Produktinformation

Højde
25cm
Bredde
15cm
Overflade behandling
malet

Ingen anmeldelser

Related Products (There are 5 other products in the same category)