Komposittræ eller profiler i komposit

Vi ved der er mange betegnelser for det samme produkt  

Hvorfor vælge komposittræ eller kompositprofiler til havehegnet 

Det åbenlyse er i sagens natur at med komposit kommer du let over vedligehold af havens hegn.

Komposit har flere fordele, farverne i profilerne er fuldfarvet hos os. Dette betyder ridser ikke giver misfarvning, da materialet er samme farve hele vejen igennem.

Komposittræ er faktisk 60-70% træ fra rester at træindustrien, herved bruges alle materialerne i stedet for at blive brændt som affald. 

De sidste 30-40 % består af farve, bindemiddel og UV og anti råd behandling, der sikre lang levetid og holdbarhed af dit hegn.

Vores komposit hegn kan bestilles i mange farver se udvalget af vores lagervare her Komposittræ og profiler 

Komposit skal ikke stå alene 

Hos Global Hegn ved vi at komposit ikke skal stå alene i et havehegn, de fordele komposit har skal man bruge. Men styrken er størst hvis det kombineres med andre materialer med andre fordele, her kommer stål stolper ind som det stærke og solid bindeled i et holdbart havehegn. 

Når vi ser hegn udelukkende fremstillet i komposit ser vi desværre flere fejl, det kan for de fleste virke smart. Men tiden har vist os at komopsit stolper ikke holder om end de er støbt med beton inden i, eller de er forstærket med jernrør inden i profilet. 

Komposit er grundet sit indhold af træ, et levende materiale. Når temperaturen stiger eller falder bevæger komposit sig, mest i længde retningen. Hvis man sætter hegnet op med søm og skruer så kan heget ikke bevæge sig i temperatursvingningerne, dette giver så belastninger på og omkring fastgørelsen.  Der er flere eksempler på komposittræ der flækker grundet dette problem.

Derfor er løsningen stolper i stål, vores special udviklet stolper giver komposittræet mulighed for at bevæge sig i alle retninger. 

Stolper i stål din sikkerhed for styrke

Vores stolper er fremstillet på laserskæremaskiner og bukket på CNC bukkemaskiner, alle svejsninger er svejst uden synlige svejsninger og til sidst er vores stålstolper dyppet i flydende zink, dette giver en rustbeskyttende overflade som vi kender fra autoværn og gadelamper 

Vores stolper sælges her på siden i menuen under stolper se stålstolper til havehegn