Ide og udvikling af koncept GH systemprofil, tilhører Global Hegn ApS.

Designbeskyttelse er registret og varetages af patent og varemærkestyrelsen  

Denne webshop drives ved PrestaShop system, et open-sourcesoftware.

Ideen til komposithegn er udviklet af Andreas tilbage i 2003 - 2004. Komposit som hegns profiler er forsøgt af andre i tiden hvor GH-system blev udviklet, men designet af hegnsprofiler udelukkende til brug for hegn er udviklet og designet af Andreas Riggelsen. 

Mange har siden begyndelsen kopieret ideen og løsningen, det giver i dag en masse muligheder og konkurrence på marked for hegn 

Men det hele startede her. Vi stolte af det har taget verden med den fart, de første søgeord på Google var også lidt svære at arbejde med, da "komposit hegn" og mange i samme kategori ikke var opfundet i 2010, først fremme i 2015 blev de første ord prøvet af på internettet og siden har det taget fart. 

Vi ser i stigende grad ord som vedligeholdelsesfrit hegn blive brugt, det har aldrig været vores at sælge under dette, da det er lidt misvisende i forbindelses med hegn og haver. 

Det har været min ide at lave et hegn som ikke krævede olie og maling, som kunne give mere tid til leg og andre aktiviteter i haven eller på terrassen. Citat Andreas Riggelsen