XL havelåge port i komposit

XL havelåge port i komposit

Vi har fremstillet en solid og holdbar port med 2 x låger i 180x 180 cm 

24.375,00 kr.
Inkl. moms Levering: fra 7-14 dage
Farve

Vi kan tilbyde en dobbelt låge / port på 3,6 meter x 1,8 meter

Har du brug for ekstra stor indkørsel til haven, eller skal campingvognen stå skjult bag et solidt og smukt havehegn, så har vi nu udviklet en løsning hvor du kan indbygge vores dobbelt port i komposithegnet.

Havelågen sidder på vores specielt fristillet stolpe med støtteben, dette betyder du kan få en solid løsning som ikke hænger om et par år, som traditionelle havelåger som oftest gør. For med GH system er der tænkt i holdbare og solide løsninger. 

Mål på vore havelåge / port i komposit 

Porten måler 360cm mellem stolperne og låses indefra, det er hængslet med 3 hængsler i hver side, stolperne er lavet i 100x100 mm varmgalvaniseret stål, de monteres ved boring eller nedgravning af stolpen i 100 cm dybt hul samt en ekstra støtte hul på 80cm som giver lågen en ekstra støtte. Dette sikre din låge et meget langt liv. Komposit profilerne er GH system profiler, de kan fås i flere farver så de passer ind i din have eller hvor det ellers skal stå. 

Hegns lågerne og hegnet kan let sættes op som gør det selv projekt, det kræver lidt graveredskaber og lidt beton. 


Gør det selv med GH system hegn og låger

Vi står gerne til råds med råd og vejledning, dette sikre dit projekt bliver en god oplevelse og at vores produkt ser flot ud i rigtig mange år. 

Med vores produkter kan du slippe for vedligehold, vores produkter i GH system serien skal ikke males eller behandles med special produkter, blot afvaskning hvis du oplever beskidte overflader efter snavs eller alger fra buske og træer i nærheden. 


Vores stolper til porten kommer uden U skinne, hvis porten bestilles uden havehegn, hvis porten bestilles med ekstra havehegn, så levers U profiler med til montering, de kan monteres i alle retninger, så hegnet kan passe til i alle retninger. 

Skal du have hjælp med det rette løsning, kan vi komme med ideer og løsninger hvis du blot sender os en mail eller kontakter os på telefon 7022 5513 


Ny vare

Ingen anmeldelser

You might also like